Om Digital fremtid

Har du tenkt på at digitaliseringen i Norge går for sakte? Vi tenker på det hver dag.

Der EU satser hardt, henger Norge etter. Ideene og teknologien som skal bringe frem det grønne og digitale skiftet er der, og nå er tiden inne for å spille hverandre gode slik at vi blir verdensledende innen digitalisering.

Derfor samler vi folk fra hele landet til en dag der næringstopper, tenkere og forskere i verdensklasse gir oss kunnskap, inspirasjon og motivasjon fra scenen.

Du får innblikk i teknologi og løsninger som gir fremtidshåp, du blir hektet på det ferskeste fra forskningen og næringslivet, og du får gode muligheter til å knytte kontakt med hoder som kan gjøre deg og din bedrift sterkere.

Sammen skal vi få fart på digitaliseringen!

Har du spørsmål, eller ønsker du å stille med stand på Digital fremtid 2023? Ta kontakt med kommunikasjonssjef i SINTEF Digital, Mala Wang-Naveen: mala.wang-naveen@sintef.no • tlf. 97 19 03 39.

Om SINTEF Digital

SINTEF Digital er en del av SINTEF  et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonalt ledende spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF utfører forskning som FoU-partner for næringsliv og forvaltning og er blant de største instituttene for oppdragsforskning i Europa. SINTEF sin visjon er «Teknologi for et bedre samfunn».